Sunday, February 5, 2012

penabili

Pennabilli este un mic orăşel italian de 3000 de locuitori... dar nu despre acest orăşel vreau să vorbesc.

http://www.campingperticara.com/Images/pennabilli.jpg
(http://www.campingperticara.com/Immagini2.html)

http://www.artistiinpiazza.com/2011/wp-content/uploads/2011/04/pennabilli_amica-artisti-CARTELLO.jpg
(http://www.artistiinpiazza.com/2011/?p=1030)

La ora care scriu privesc prin ochiul camerei web un orăşel italian sub zăpadă încă în întuneric.Am găsit acest cuvânt folosit de cineva în blogosfera românească şi am fost invidios...

Mi-a plăcut imediat cuvântul, “penabili” este undeva între penibili şi penali. Dar nuanţa “cireaşă de pe tort” este pen-abili, adică cei care au abilităţi ale scrierii.

1 comment:

Ady said...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com